Om mig

079.jpg

 

Jag heter Linda Otero är 40 år mamma till två underbara döttrar.

Jag är en lugn, kärleksfull och harmonisk person. Andligheten är en del av min vardag jag ser det som min livsstil och min passion. Jag arbetar som medium, hälso/livscoach och behandlingsassistent. För cirka 15 år sedan började min andliga utveckling sätta ordentlig fart då jag började intressera mig för att utveckla mig själv inom det mediala. Jag började spå i tarotkort och gå i andliga utvecklingscirklar och det blev så klart för mig att det var mitt kall att arbeta som medium. Jag har alltid så länge jag minns varit klarvetande och haft en väldigt stark intuition, sedan har alla mina sinnen förstärkts och utvecklats så när jag arbetar öppnar jag upp alla mina sinnen och kombinerar dom när jag arbetar, ibland förstärker jag mina förnimmelser genom tarot.
Jag har gått i livets hårda skola så jag har mycket livserfarenhet, för några år sedan gick jag igenom flera stora livskriser samtidigt och drabbades av en utmattningsdepression som ledde till att jag jobbade ännu mer med mig själv och även utbildade mig inom personlig utveckling och som hälsocoach.
Att ha andligheten som en livsstil är för mig att hela tiden arbeta med sig själv och utvecklas, att känna närheten till universum och andevärlden och att sprida ljus och kärlek till mina medmänniskor, djur, natur och moder jord. Att välja att leva ett sunt liv utan massa stress och begränsningar att varje dag älska och acceptera sig själv till fullo och leva i nuet.
För mig är det viktigt att hjälpa andra människor i sin utveckling att hitta sig själva och sin livsglädje eller att bara vara medmänniska till den som behöver. Med mina mediala förmågor kan jag hjälpa dig att se olika vägar och hjälpa dig att komma vidare inom det område som du behöver. Jag har en bred erfarenhet av att hantera svåra situationer och kan på ett ödmjukt sätt hjälpa dig att komma vidare i livet.

 

Kärlek och ljus!

 

Linda

 

Här kan läsa mer om mina utbildningar...

 

katt-lejon.jpg

 

 

 

 
 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)