Andligt

 

Jag erbjuder personlig vägledning/andlig konsultation via telefonbokning eller via skrift.

 

Vid en personlig vägledning tittar jag på var du befinner dig nu i livet och utgår ifrån det.

Vårat förflutna är historia och framtiden är ett mysterium och nuet är en gåva och det innebär att ständigt vara närvarande i det som händer eller inte händer utan att döma. Jag är clairvoyant (synsk) och clairsentence  (känner) och får till mig budskap ibland som hör till framtiden men din väg är din väg och du har alltid ett val! Jag kan väga in olika situationer och ibland se det du inte vill eller kan se som ändå är viktigt för dig att veta. så en personlig vägledning är bra för att komma vidare och öppna upp sig för nya möjligheter, vi har alla svaren inom oss men oftast tar våra tankar och känslor och sinnestämningar upp så mycket plats att vi inte söker svaren inom oss. Då är det bra att ta till hjälp! Jag kanaliserar fram mina budskap och jag har även en stark intuition och läser av energier. Jag kan även ta in andekontakt med anhöriga på andra sidan.

Kostnad för 30 min vägledning: 300 kr

Kostnad för 45 min vägledning: 450 kr

Kostnad för 60 min vägledning: 600 kr

Du får ställa hur många frågor du vill inga är konstiga för mig

 

Husrening

 

Ibland kan det vara oförklarliga saker som händer i ditt hem, det kanske känns obehagligt och störande och får dig att känna dig obekväm, tveka inte att kontakta ett medium om det är så att det påverkar dig på ett dåligt sätt.

Det kan vara så att det är en ande som har fastnat mellan vår värld och andevärlden och behöver hjälp att komma vidare in i ljuset.

När jag arbetar med rening så läser jag av platsen tar reda på vem anden är och vad den vill, sedan renar jag platsen och tillför ny energi.

Kostnad 800kr för ca 1-2 timmar  + 18,50 kr/mil i reseersättning

 

Vill du ta emot ett budskap ifrån änglarna?

 

Jag arbetar med Änglaterapi, deras budskap är kraftfulla, helande och vägledande där dina skyddsänglar är med och ibland även ärkeänglarna Mikael och Rafael. Dom hjälper dig att släppa rädslor och emotionella blockeringar och påbörja ett helande. De ger dig också budskap om ditt livssyfte, dina relationer och hur du manifesterar.

Kostnad för 1 kort (1 fråga eller bara ett område i livet)

Pris: 50 kr

Kostnad för 3 kort (1 fråga eller ett område i livet ur ett störra perspektiv)

Pris: 100 kr

gulblaangels.jpg 

 

OSHO ZEN TAROT


Dessa tarotkort är inte traditionella då man inte gör förutsägelser, denna tarotlek speglar nuet och visar envist på det som är här och nu utan att värdera eller jämföra. Man kan ställa vilka frågor man vill men den är egentligen ett verktyg för att avslöja det du redan vet. Korten återspeglar det du ibland inte vill eller kan erkänna för dig själv just nu.

Jag gör en läggning efter din specifika fråga eller om du bara vill ha allmänt inom ett speciellt område.

Pris: 300 kr

osho.jpg

 

 

TAROTLÄGGNING

 

En tarot läggning är bra redskap att använda sig av om man behöver råd inför den väg man ska gå i livet, det ger en djupare förståelse om sig själv. Varje tarotkort återspeglar och förmedlar energi genom symbolerna på korten. Tarotkorten tolkar vårt inre.

Jag gör en läggning efter din specifika fråga eller om du bara vill ha allmänt inom ett speciellt område.

Pris: 300 kr

 

Hur går det till?

 

Du bestämmer vad du vill ha för typ av konsultation sedan kontaktar du mig via nedanstående formulär så tar jag kontakt med dig. Överför sedan pengar till mig till mitt bankkonto eller via Swish.

Meddela mig när det är betalt så bokar vi in en tid för samtal eller om du vill ta emot det i skrift svarar jag inom 24 timmar förutsatt att pengarna kommit in på mitt konto.

Förbered dig och skriv ned dina frågor kortfattat det är bra med tydliga frågor.

 


(Lämna tom)


 

 
 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)